TypeTopia

Leer al spelend blind typen met TypeTopia 

Op zoek naar een cursus die je kind al spelend leert typen? Zoek niet verder, Typetopia is perfect wat je zoekt! Dankzij de Gezinsbond geniet je bovendien van een mooie korting op de Cursus.

Vandaag de dag wordt de computer dagelijks gebruikt. Daarom is het belangrijk dat kinderen van jongs af aan juist en vlot leren typen. Dit kan via de typcursus die TypeTopia aanbiedt.

Verder kunnen kinderen via de TypeTopia app op een leuke en speelse manier leren omgaan met het klavier. De TypeTopia app biedt ook een speciale versie aan voor kinderen met dyslexie. Deze versie van de app heeft meer audiohulp en een aangepast lettertype.

TypeTopia heeft meer dan 1500 positieve reviews en maakt gebruik van een app waardoor het op alle toestellen met een klavier gemakkelijk te installeren is. Doe samen met je kind de gratis proefles en ervaar hoe leuk het is.

 

Korting via Gezinsbond op je TypeTopia login

Indien je lid bent van de Gezinsbond ontvang je een rechtstreekse korting van 20 euro op de prijs van TypeTopia indien je een nieuwe login aanmaakt. Bovenop verkrijgt u ook 20 euro spaarkorting op op je lidkaart. De korting wordt 1 maand na de aanvraag toegekend.

TypeTopia korting via Gezinsbond

Verkooppunten in onze afdeling

Verkooppunten in Ieper voor de aankoop van De Lijnkaarten en Bioscoopcheques Kinepolis met korting op je lidkaart:

Papyro, Boterstraat 17, Ieper (057 20 29 49)
 

 

Ledendienst Ieper

Heb je een vraag voor de ledendienst van Ieper, stel ze aan Geert Degraeve.

Hij helpt je graag verder. Ook telefonisch is hij bereikbaar:  057/20.25.93