#corona #online #spaarkorting

Korting sparen vanuit je kot

Nu de fysieke winkels gesloten zijn, bestellen steeds meer gezinnen online: van eten en drinken tot allerlei producten om iedereen van het gezin bezig te houden.

Bij een aantal van onze partners kan je terecht voor online aankopen of bestellingen mét spaarkorting.

  • Colora, de verfwinkel: Heb je nu eindelijk tijd om je interieur een nieuw kleurtje te geven? Bestel je verf en toebehoren online! Heel wat Colora-verfwinkels zijn partner van de Gezinsbond en zijn bereid om de spaarkorting op je onlinebestelling toe te kennen van zodra de winkels weer open zijn. Neem zeker je lidkaart, de bon uit je bonnenboekje én je leveringsbon mee.
  • Deleye Merkkleding  - Koop je merkkleding online voor dames, heren en kinderen en verkrijg je spaarkorting na heropening van de winkels. Op vertoon van je lidkaart, de leveringsbon van de online bestelling én de bon uit het bonnenboekje krijg je dan de spaarkorting.
     
  • Magazines - Libelle, Fibre Mood (zelfmaakmode), Bodytalk, Fleur Creatief, For Girls Only, Bahamontes... neem een abonnement via onze website en spaar korting.
  • Eduvik bijlessen - De lesgevers gaan momenteel 100 % digitaal met studiehulp of bijles (lager, middelbaar en hoger niveau) op afstand. Schrijf je in voor de module van jouw keuze via de website van Eduvik en geef je lidnummer door.
  • IWAS - geüpcyclede designproducten - Dankzij IWAS, een internationaal sociaal upcycling platform, worden 'verdwaalde' flessen herwerkt tot hoogkwalitatieve designproducten zoals glazen, theelichthouders, geurkaarsen... Geef je lidnummer door bij je online bestelling en ontvang spaarkorting!

TIP: De lente is de ideale periode voor de aankoop van stookolie. Sla nu uw voorraad voor het najaar al in en profiteer van een lage aankoopprijs + spaarkorting bij de Vlaamse Oliecentrale en Comfort Energy.

Steun de lokale spaarhandelaars

Alle handelaars volgen de richtlijnen van de FOD Volksgezondheid. Dit betekent dat alleen essentiële winkels (onder meer winkels die voeding verkopen) open blijven en spaarkorting kunnen geven.
Sommige handelaars bieden hun producten of diensten ook online aan. Houd er rekening mee dat er voor bepaalde online transacties geen spaarkorting wordt toegekend, informeer hiervoor bij je handelaar.

Nuttige informatie

Gezinsbond-maatregelen naar aanleiding van de coronacrisis vind je hier.

online korting

Ledendienst Ieper

Heb je een vraag voor de ledendienst van Ieper, stel ze aan Geert Degraeve.

Hij helpt je graag verder. Ook telefonisch is hij bereikbaar:  057/20.25.93

Verkooppunten in onze afdeling

Verkooppunten in Ieper voor de aankoop van De Lijnkaarten, NMBS-passen en Bioscoopcheques met korting op de lidkaart:

Papyro, Boterstraat 17, Ieper (057 20 29 49)
Dorine Bosmans, Potyzestraat 3, Sint-Jan (057 21 87 75)
Firmin Rousseeuw, Sint-Livinusstraat 53, Elverdinge (057 42 28 20)