Wandelen, fietsen, speuren en winnen in Herentals

Zin om deze zomer een stukje Vlaanderen te ontdekken? Doe dan mee met de zomerzoektochten van Gezinssport Vlaanderen, de sportdienst van de Gezinsbond, in Herentals. Te voet of met de fiets laten we je kennismaken met deze parel van de Kempen. Van 1 juli tot en met 30 september kan er elke dag naar hartenlust gewandeld en gefietst worden langs een mooi uitgestippeld parcours.

Locatie

Herentals 2200 Grote Markt 35 Toerisme Herentals

Nog nooit in Herentals geweest? Dan zijn onze zomerzoektochten de ideale gelegenheid om kennis te maken. Deze parel van de Kempen verrast niet alleen met zijn gezelligheid, maar heeft ook heel wat (historische) troeven in petto. In het centrum liggen de bezienswaardigheden op een zakdoek bijeen: de Sint-Waldetrudiskerk, Sint-Catharina Begijnhof, de Lakenhal, het Belfort,… Naast de rijke cultuurgeschiedenis zijn ook de prachtige bossen aan de rand een trekpleister. Onze zoektochten rijgen alles netjes aan elkaar, zodat je niets moois mist. Als je dan onderweg nog eens leuke weetjes opsnuift en vragen kan oplossen waarmee je een toffe prijs kan winnen, dan hoef je niet te aarzelen om deel te nemen. Startplaats: Toerisme Herentals, Grote Markt 35 - Herentals Inschrijving: Toerisme Herentals, Grote Markt 35, Herentals (ma: gesloten) Recreatiedomein Netepark, Vorselaarsebaan 56, Herentals (ma: juli & aug; zo & ma: sept) Meer info: www.gezinssportvlaanderen.be/zomerzoektochten

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
10.00

€ 10,00/per gezin voor leden Gezinsbond en leden Gezinssport Vlaanderen. € 15/per gezin (niet-leden). In ruil ontvang je een wandel-, fiets- en geocache-zoektochtenboekje, kinderzoektochtboekje (1 exemplaar/kind), leuke gadgets en kortingen voor verschillende bezienswaardigheden.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Verkooppunten in onze afdeling

Verkooppunten in Ieper voor de aankoop van De Lijnkaarten en Bioscoopcheques Kinepolis met korting op je lidkaart:

Papyro, Boterstraat 17, Ieper (057 20 29 49)
Firmin Rousseeuw, Sint-Livinusstraat 53, Elverdinge (057 42 28 20)

 

Ledendienst Ieper

Heb je een vraag voor de ledendienst van Ieper, stel ze aan Geert Degraeve.

Hij helpt je graag verder. Ook telefonisch is hij bereikbaar:  057/20.25.93

Meer activiteiten

Wo Jun 29
Locatie

Dranouter

Zo Sep 11
Locatie

Ieper

Di Okt 04
Locatie

Poperinge