De schat van graaf Vladimir. Halloween!speurtocht

Volgens de legende ligt er een grote schat van prachtige sieraden en edelstenen verstopt in Graaf Vladimir’s afgelegen kasteel Kraaienstein. Tijdens een tocht van 3 kilometer doorheen de binnenstad zoek je naar de schat van Graaf Vladimir. Via allerlei opdrachtjes kun je deze ontdekken! Er is een versie van de zoektocht voor kinderen t/m 2e leerjaar en een versie voor de oudere kinderen.

Locatie

Ieper 8900 Grote Markt 34 Toerisme Ieper, Lakenhalle

Volgens de legende ligt er een grote schat van prachtige sieraden en edelstenen verstopt in Graaf Vladimir’s afgelegen kasteel Kraaienstein. Het geheim van de schat wordt al honderden jaren goed bewaard door de vele vreemde inwoners van het kasteel. Graaf Vladimir is een vreemd uitziende meneer die eigenlijk best wel heel aardig is. Hij is het allerliefst helemaal alleen en geeft eigenlijk niets om rijkdom of schatten. Daarom vraagt hij jullie of jullie hem kunnen helpen bij het wegjagen van alle vreemde personen en wezens in het kasteel. In ruil daarvoor mogen jullie dan de schat houden. Volgens de legende ligt de schat in een geheime kamer die goed op slot zit met een letterslot. De letters zijn goed verstopt door de wezens in de stad van zijn kasteel. Help graaf Vladimir bij het vinden van de letters en de geheime kamer – jullie zullen rijkelijk beloond worden!

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
2.00

Per kind betaal je 2€. Het inschrijvingsformulier is te bekomen aan de balie van de Toeristische Dienst op de Grote Markt.
Alle info nog eens op https://www.toerismeieper.be/halloween-speurtocht

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

100 jaar Gezinsbond

100 jaar

Je stem wordt gehoord!

Gezinspolitiek